Ознака: биоробот од

Израелските научници создадoa биоробот од скакулец

Научниците од Универзитетот во Тел Авив го унапредиле концептот користејќи го напредното сетило за мирис на скакулецот Истражувачите од Универзитетот во Тел Авив го создадоа...