Ознака: „Бекутан“

„Алкалоид“ одбележи јубилеј – 45 години од постоењето на „Бекутан“

Фармацевтската компанија „Алкалоид“ одбележи 45 години на еден од своите најпрепознатливи брендови, колекцијата производи за деца „Бекутан“. Менаџерот на компанијата, Живко Мукаетов, рече дека...

„Алкалоид“ одбележа јубилеј – 45 години од постоењето на „Бекутан“

Фармацевтската компанија „Алкалоид“ денеска одбележа 45 години на еден од своите најпрепознатливи брендови, колекцијата производи за деца „Бекутан“. Менаџерот на компанијата Живко Мукаетов рече дека...