Ознака: Балтички гасовод

Балтичкиот гасовод: Обид на Европа да ја намали зависноста од руски...

Полска Подготвил: Mарјан Велевски Премиерите на Полска и на Данска во полскиот град Голењов, свечено го отворија новиот гасовод поставен на дното на Балтичко Море. Новиот...