Ознака: Албарез

Шефот на шпанската дипломатија во Скопје: Ви го пренесувам обновениот интерес...

Сакам да го пренесам обновениот интерес на Шпанија и нашата поддршка во вашиот процес на пристапување кон Европската Унија, што ќе биде многу присутен...