Ознака: 80 години од смртта на прилепчанецот

Одбележани 80 години од смртта на прилепчанецот Али Фети Окјар

Во присуство на бројни гости, членови на семејството на Али Фети Окјар, на Турската амбасада, вечерва во ГБ „Борка Талески“ во Прилеп, се одбележаа...