Ознака: 100 дена Влада

Бектеши: Kризата кај нас е увезена од странство, но преземаме мерки...

Само во последните 24 дена имаме 1400 тони увезено масло за јадење, има доволни количини на основни прехранбени производи. Ние како Влада ќе дозволиме...