Ознака: Третманот

Селекцијата е лекција што ја учат прилепчани

Прилеп - чекор напред во третманот на отпадот Сите предложени фази за надградба на системот за управување со отпад во општината Прилеп се усвојуваат со...

Клиничко испитување на четири лека за ковид-19

Најмалку седум европски држави почнаа со клиничко испитување, во кое четири експериментални лекови за коронавирусот ќе бидат тестирани на вкупно 3.200 пациенти, соопшти француското...