Ознака: трамвај на тркатла

Шилегов презентираше како ќе изгледа јавниот превоз со трамвајот на тркала

Што претставува БРТ (Бас Рапид Транзит) системот на јавен превоз и зошто Градот Скопје го одбра токму овој модел на јавен транспорт како решение,...