Ознака: Тимоти Халамет

Тимоти Халамет ќе го глуми Боб Дилан

Музичкиот џин Боб Дилан (78) ќе добие својот долгометражен филм, а пејачот ќе го отелотвори младиот актер Тимоти Халамет (24), кој беше номиниран за...