Ознака: СРМА

Фестивалот на традиционална музика „Срма“ ги поврзува Македонија и Србија

Како резултат на повеќе од тридецениската успешна соработка на двете општини, Кавадарци од Македонија и Ковин од Србија, пред четири години, по повод празникот...

Општината ги зајакнува финансиските капацитети

ГЕВГЕЛИЈА Во рамките на проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите и искористување на ресурсите (СРМА), за што градоначалникот Поцков потпиша меморандум за соработка, Општина...