Ознака: Слободна тема

Испраќајте цртежи на слободна тема до 15 декември!

За да ја завршиме на најубав начин годината во која „Колибри“ прославува 65 години постоење и има континуирана дружба со децата, драги наши млади...

Слободна тема

За време на деловниот но опуштен разговор за соработка во редакцијата на „Нова Македонија“, по објавувањето на првите две колумни минатата пролет, ми беше...