Ознака: рејв-музика

Кит Флинт беше лицето на рејв-музиката

Со својата панкерска фризура и откачен изглед, енергични и манијакални сценски изведби, Флинт беше една од најпрепознатливите фигури во музиката во 1990-тите години Кит Флинт,...