Ознака: „Релајанс“

Безос се фати во костец со најбогатиот човек во Индија на...

Поранешниот извршен директор на „Амазон“, Џеф Безос, влезе во судски спор со најбогатиот човек во Индија, Мукеш Амбани, кој е извршен директор на „Рилајанс“....