Ознака: пратенички состав

Косово ќе добие нов пратенички состав

Претседателката на актуелното Собрание на Косово и вршителка на должноста претседател на државата, Вјоса Османи ја закажа за идниот понеделник, 22 март, конститутивната седница...

Надувани пробни балони го издишуваат Уставот на државата

Пилот-информациите во јавноста како „општествен експеримент во живо“ од страна на политичките центри на моќ Пробните балони во принцип се пуштаат за создавање пилот-перцепција во...

Собранието во расчекор од историска до срамна улога

ДВА АНТИПОДА ЗА РАБОТАТА НА АКТУЕЛНИОТ ПРАТЕНИЧКИ СОСТАВ Во нецелите три години од мандатот на актуелниот пратенички состав имаше неколку драматични ситуации, почнувајќи од неговото...