Ознака: посетата

Најава за испишување ново поглавје на руско-кинеските односи

Пред почетокот на посетата на кинескиот претседател на Москва се огласи и рускиот претседател Путин, кој рече дека Русија е подготвена да најде „политичко...

Бах ја одложи посетата на Токио

ИОК го има последниот збор за судбината на ЛОИ во Токио, а улогата на јапонската влада е да преземе чекори за нивна безбедност, вели...