Ознака: печатење

МОН: Секој учебник се печати откако ќе помине филтри и ќе...

По три неуспешни јавни повици за пријавување на автори за изработка на учебник по македонски јазик за 5. одделение, објавени минатата 2022 година во...

Безжичната технологија и печатењето

До средината на 2000-тите печатачите имаа голем придонес во создавањето на испреплетената мешавина на кабли зад бирото на компјутерот. И овие кабли вообичаено не...

„Киро Дандаро“ ќе ги печати гласачките ливчиња за 13 милиони денари

Државната изборна комисија го утврдува изгледот на гласачкото ливче за референдумот закажан за 30 септември, откако реши ливчињата за ги печати печатницата „Киро Дандаро“...