Ознака: перспективна професија

Измените на Законот за државјанство во Србија претставуваат ризик за безбедноста...

Европската комисија (ЕК) е загрижена од најавените измени во Законот за државјанство на Србија, кои би можеле да ги олеснат процедурите со кои странските...

Пандемијата создаде перспективна професија за која не е потребна диплома

Пандемијата на коронавирусот ги намали работните места за повеќе од 30 милиони Американци од средината на март. Во исто време, следењето на контактите, малку...