Ознака: пакет бомби

Уште еден сомнителен пакет испратен до сенатор-демократ

Единаесетти по ред сомнителен пакет е пронајден на Флорида, а бил адресиран на демократскиот сенатор Кори Букер. Њујоршката полиција истражува и одделни случаи на сомнителни...