Ознака: „Одмаздници: Завршница“

Никој не може да ги собори рекордите на „Одмаздници: завршница“

Гледајќи една година наназад, јасно е дека треба да прославиме нешто што веројатно нема да се случи повторно. Иако се чини како да е...

„Одмаздници: Завршница“ е вистински визуелен и аудиоспектакл

Последниот час од филмот е вистински визуелен и аудиоспектакл. Последната битка е она што постави нови и многу повисоки критериуми за тоа како треба...