Ознака: Наташа Поповиќ

Поповиќ: Високото место во ЕФА е доказ за успесите на „Охридско...

Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ ги презентираше успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали што се одржа изминативе четири дена во...

Поповиќ пред ЕФА: „Охридско лето“ е кодот на културата на Балканот

Директорката на НУ „Охридско лето“, Наташа Поповиќ изминативе четири дена ги презентира успесите на фестивалот на Самитот на уметнички фестивали во Џирона, Шпанија во...

Синчук и Науменко одржаа незаборавен хуманитарен концерт

Многу сум среќна што по подолго време „Охридско лето“ ќе функционира во текот на целата година, рече директорката на фестивалот, Наташа Поповиќ Александра Ристоска Светски...