Ознака: моцарт-кугли

Познатите моцарт-кугли заминуваат во историјата?

Банкрот на „Салцбург шоколаде“ Компанијата „Салцбург шоколаде“ од Гродиг, Австрија, најпозната по производството на слатките моцарт-кугли, поднесе барање за стечај. По стечајот на компанијата, кој се...