Ознака: Марија Ван Керх

СЗО: Асимптоматските случаи ретко го шират новиот коронавирус

Светската здравствена организација (СЗО) излезе со најнови сознанија за потенцијалната опасност за јавното здравје од луѓето кои се инфицирани од коронавирусот, но немаат никакви...