Ознака: ликовна колонија де ниро

Седумнаесетто издание на меѓународната ликовна колонија „Де Ниро“

Ликовни уметници од Германија, Србија, Саудиска Арабија, Црна Гора, Грција и од Македонија ќе бидат дел од 17-тото издание на меѓународната колонија „Де Ниро“,...