Ознака: Лао Це

Нов превод со коментари на „Така зборуваше Лао Це“

Друштвото за издавачка дејност „Македоника литера“ деновиве ја објави книгата „Така зборуваше Лао Це. Тао Те Кинг, нов превод со коментари“ од познатиот кинеско-американски...