Ознака: корисни

Корисни идиоти, далеку од Истокот, а надвор од Западот

Оној што не сака да прифати дека само она што било може да го зачува од она што ќе биде е патолошки случај и...

Осите се омразени, но сепак се многу корисни за човештвото

Многумина ги сакаат пчелите и чувствуваат одбивност кон осите, меѓутоа овие инсекти не се воопшто лоши. Студија спроведена пред неколку години покажала дека осите...