Ознака: „Киро Дандаро“

„Киро Дандаро“ ќе ги печати гласачките ливчиња за 13 милиони денари

Државната изборна комисија го утврдува изгледот на гласачкото ливче за референдумот закажан за 30 септември, откако реши ливчињата за ги печати печатницата „Киро Дандаро“...