Ознака: инспекциски надзор

Во тек е вонреден инспекциски надзор на ДЗСИ по смртта на...

Во тек е вонредниот инспекциски надзор од страна на Државниот санитарен и здравствен инспекторат во прилепската Болница, Детската клиника во Скопје и кај матичниот...

Димитриевски: Музејот на УЧК што го отвори Ахмети, нема дозвола

До општина Куманово не е поднесено барање за отворање на меморијалениот комплекс на УЧК во Сопот, тврди во изјава за медиуми кумановскиот градоначалник Максим...

Вонредна инспекција во градинката во Шуто Оризари за повреденото дете

Извршен е вонреден инспекциски надзор во градинката во Шуто Оризари по случајот со 11-месечното бебе, кое според тврдењето на родителите, било повредено. Задолжена е...

За шест дена, пазарната инспекција извршила над 500 надзори и издала...

Државниот пазарен инспекторат во периодот од 20 до 26 март извршил над 500 инспекциски надзори на целата територија на Македонија. - Издадени се над 180...

ДСЗИ: Ќе се извршат вонредни надзори во сите установи каде што...

Инспекцискиот надзор во Клиничката болница Штип за починатиот пациент од Берово сè уште е во тек, а дополнително ќе се извршат и вонредни инспекциски...

Вонреден инспекциски надзор oткако 25-годишно момче почина од сепса

Државниот санитарен и здравствен инспекторат (ДСЗИ) прави вонреден инспекциски надзор во ЈЗУ Клиничката болница – Штип, како и во сите други институции во кои...

ДСЗИ со инспекциски надзор за починатиот пациент од Велес

Државниот санитарен и здравствен инспекторат спроведува вонреден инспекциски надзор во однос на причината за велешкиот пациент кој почина пред неколку дена, а неговиот позитивен...

Вонреден инспекциски надзор за медицинскиот отпад во Еко Клуб во Битола

Министерството за животна средина и просторно планирање, дознавајќи од медиумите за одржаната прес-конференција на Инспекторатот на Градот Скопје каде беа изнесени нивни сознанија од...

Инспекциски надзор во училиштето во Гостивар каде учениците ја поздравија воената...

Во основното училиште „Мустафа Кемал Ататурк“ во Гостивар, каде што учениците со војнички поздрав ја поздравија турската офанзива во Сирија, ќе биде извршен инспекциски...