Ознака: индивидуални

Шпаркасе Банка со можност за индивидуални донации за „СОС Детско село“...

Во рамките на долгогодишната соработка помеѓу Шпаркасе Банка и СОС Детско село, а со цел подобрување на квалитетот на животот на децата без родителска...

Геноцидот во Сребреница има индивидуални организатори

Во настапите на црногорските официјални лица за геноцидот во Сребреница внимателно е одбрана вербална тактика за негирање на геноцидот, за која новата влада се...