Ознака: албанско знаме

Косовска фолклорна група го поставила албанското знаме на Самуиловата тврдина

Неколку знамиња на Република Албанија денес се вееја на Самуиловата тврдина во Охрид. Наводно, знамињата биле поставени од играорци од Косово. Случајот бил забележан...

Албанското знаме поставено на Самуиловата тврдина во Охрид

Големо знаме на Република Албанија беше денес поставено на источната страна на Самуиловата тврдина во Охрид. Случајот го забележале граѓаните кои живеат во тој дел...