Фото: Маја Јаневска-Илиева

Граѓаните оддаваат почит кон жртвите кои ги изгубија животите во страшната сообраќајна несреќа на автопатот „Струма“ во Бугарија, на плоштадот „Скендербег“ во Скопје.

Оние кои сакаат да оддадат почит, имаат можност тоа да го сторат тоа на плоштадот „Скендербег“ во периодот до 13 часот.

Фото: Маја Јаневска-Илиева