Фото: МИА

Амбасадата на Соединетите Американски Држави на Фејсбук го честита 8 Септември – Денот на независноста на Република Македонија.

-Од сите нас во Амбасадата испраќаме честитки по повод 31 година од вашата независност. Честит ден на независноста – се вели во честитката.

Фото: Амбасада САД во земјата