Ознака: „Жолтата куќа“

Што е заедничкиот именител на „Жолтата куќа“ во Косово и на...

Бугарска болница, чие име и локација не се откриваат, била клучен сегмент во синџирот на нелегални трансплантации на органи од живи луѓе, во периодот...