Ознака: жали

Европа ќе жали што не разбра унгарски

Мобилизација на сите расположливи ресурси за одбрана на националните интереси пред наездата на насилството, бруталноста и хегемонијата Кукавичко предавство, расизам, руска пропаганда - ваква реакција...