Ознака: Збунети компаси

Збирката „Збунети компаси“ на Зоран Анчевски добитник на наградата „Браќа Миладиновци“

Познатиот македонски поет и книжевен преведувач Зоран Анчевски е добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ што се доделува од страна на „Струшките вечери на поезијата“...