Ознака: забрзана постапка

Украина бара членство во НАТО по „забрзана постапка“

Украинскиот претседател Володимир Зеленски денеска изјави дека Киев бара членство во НАТО по забрзана процедура. - Преземаме одлучувачки чекор со потпишување на апликацијата на Украина...