Ознака: Вишеградска четворка

Вишеградска четворка: Руската интервенција е грубо кршење на меѓународното право, треба...

Премиерите на Полска, Чешка, Словачка и Унгарија денеска во Прага се договорија за ставот дека Русија го прекршила меѓународното право со нападот на Украина...