Ознака: видеоснимка

Увидот во убиството на Тот ја отвори Пандорината кутија на социјалните...

Згрозеност и неверување, повици на линч и сурова казна за осомничените, како и длабоко жалење беа изразени на социјалните мрежи во острата реакција на...

Лидерот на Ал Каеда се појави на видеоснимка покрај гласините за...

Лидерот на терористичката група Ал Каеда се појави на видеоснимка, со што ги отфрли гласините за негова смрт. Во едно од ретките негови објавени видеоснимки...