Ознака: teroristi;ki napad

Австралиската полиција соопшти дека нападот во црквата во Сиднеј е терористички...

Австралиската полиција денеска соопшти дека вчерашниот напад со нож, за време на црковна служба во близина на Сиднеј, ќе се третира како терористички акт. Полицијата...