Ознака: Роман –

Роман – датум во литературата

Кон „Времето пред приказната“ на Митко Маџунков (Издавачки центар „Три“, Скопје, 2022) Рецензија Претставува редок, исклучителен настан, вистински датум појавувањето на едно дело во која и...