Ознака: решавање на спор

Обелоденета содржината на германско-францускиот предлог за решавање на односите меѓу Србија...

Во јавноста излезе германско-францускиот договор, кој предвидува конечно решавање на односите меѓу Белград и Приштина. Меѓу другото, овој договор предвидува Србија и Косово да...