Ознака: ПОПУЛИЗAM

Човечките трагедии откриваат општествени комедии

И додека и овој пат, во случајот со смртта на хрватскиот ракометар Денис Тот, надлежните молчеа или даваа неточни информации, политичките партии преку разни...