Ознака: Поли

Трајче Кацаров ја објави збирката „Поли“ со три драми за...

Нови изданија Книгата „Поли“ од еминентниот писател, поет и драмски автор Трајче Кацаров, која деновиве излезе од печат, е збирка од три драми за деца напишани...