Ознака: Перничињата на мама

Етно изложба „Перничињата на мама“ во Прилеп

„Перничињата на мама“ е етно изложбата што денеска беше отворена во фоајето од ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп, на која се презентирани педесетина домашни...