Ознака: Пејзажно искуство

Одлична видливост на мултимедијалниот проект „Пејзажно искуство“ во „Чифте-амам“

Впечатоци по отворањето на изложбата во „Чифте-амам“ Во моментов во Националната галерија се случува мултимедијален наратив за уште една успешна приказна, претставување на националниот проект...

Ќе го видиме проектот „Пејзажно искуство“ што нѐ претставуваше на...

Уметничките истражувања на Моника Мотеска и Роберт Јанкулоски со својот наратив му припаѓаат на широкото поле на уметнички искази што ѝ даваат важност на...