Ознака: неонацистички владетели

Украинскиот народ ќе биде ослободен од неонацистичките владетели, истакна Лавров

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров, во документарен филм емитуван денеска, рече дека Украинците заслужуваат пријателски однос со своите словенски браќа и дека...