Ознака: Македонија домаќин

Чест и задоволство е да бидеме организатори на најголемиот спортски настан...

Претседателот на Ракометната федерација на Македонија, Живко Мукаетов, денес на прес-конференција, рече дека е чест да се биде организатор на сениорското Европско првенство. – Во...