Ознака: литературa

Прва награда за најдобра литературна творба за шестоодделенецот Јаков Христов

Ликовен и книжевен конкурс за основци во организација на Противпожарниот сојуз на градот Скопје Во организација на Противпожарниот сојуз на градот Скопје, неодамна свечено им...