Ознака: Куклени ѕвезди

Куклени ѕвезди на Влатко Рафески – ФОТОГРАФИЈА НА НЕДЕЛАТА

Изборот на фотографија за оваа недела на „Нова Македонија“ е Куклени ѕвезди на авторот Влатко Рафески. Фотографијата е направена овој месец на локација Куклица -...