Ознака: кризан штаб

Во Полска речиси целиот кризен штаб поднесе оставка

Во Полска 13 од вкупно 17 члена на медицинскиот тим што го советуваа премиерот во однос на пандемијата на коронавирусот поднесоа оставка поради, како...