Ознака: косовско обвинителство

Македонски обвинители биле во косовското Обвинителство за обезбедување докази во врска...

Тим од обвинители од Јавното обвинителство во текот на вчерашниот ден беше во косовското Обвинителство и оствари директна средба за обезбедување докази во врска...